Start

Het initiatief Poldercuptrofee heeft na de start in 2010 een hele ontwikkeling door gemaakt. Begonnen we vijf jaar geleden met het inventariseren van beoordelingen, klassementen en nieuws van de 13 verenigingen in de Noordoostpolder, tegenwoordig is de activiteitenlijst aanzienlijk uitgebreid. We brachten ondermeer een eigen magazine en een 'huis aan huis Winterkrant' uit. Met 40.000 oplages vielen we door iedere brievenbus.

Klassementen

Iedere zaterdag en zondag ontvangen we van onze rapporteurs en trainers de informatie die weer leidt tot de nieuwe klassementen en prijswinnaars. Met ons team streven wij er naar om op zondagavond zo snel mogelijk de nieuwe klassementen online te presenteren.

Polderselectie

In 2013 werd ons de overname van de al jaren bestaande Polderselectie aangeboden. Met trots werd deze rol op ons genomen en dat resulteerde in wedstrijden tegen de oud profs van SC Heerenveen en PEC Zwolle. Verder hield dit in dat we ieder jaar de 'sparringpartner' mogen zijn op het jaarlijkse Flynth talententoernooi te Emmeloord als we met de beloften van SV Urk en Flevo Boys een mini toernooi afwerken. Naast de volwassen Polderselectie, mogen we ook beschikken over een heuse talentenselectie. In de categorie t/m 23 jaar, worden over een geheel seizoen genomen, jonge spelers regelmatig tijdens hun wedstrijden bekeken. Deze selectie t/m 23 jaar komt op haar beurt ook weer bij elkaar voor het spelen van wedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders en deelname aan bijvoorbeeld het SVM talententoernooi.

Dames

Na drie jaar aandacht te hebben geschonken aan alleen de heren, werd het ook tijd dat er aandacht werd geschonken aan de dames in de Noordoostpolder. Net als bij de heren ontvangen ook zij ieder competitieweekend hun beoordelingen en ook dit resulteert uiteraard in diverse klassementen en uiteindelijke winnaressen. 

Poldercup TV

Media technisch gezien timmeren we behoorlijk aan de weg. Na de productie van enkele Poldercup Docs mochten we de eerste afleveringen van Poldercup TV begroeten. Spelers, trainers of andere personen actief verbonden aan de voetbalsport waren al te gast in gingen in gesprek met de presentators. Van profvoetballer tot poldervoetballer mochten we verwelkomen. 

1-Tweetje met

Wordt er niet gevoetbald, dit omdat de vakantie- of winterperiode is aangebroken? Ons 1-Tweetje draait altijd door. Iedere week wordt er een mannelijke en vrouwelijk gast door middel van 20 vaste vragen verzocht iets meer over hem of haar te vertellen. Inmiddels een goed bezocht item met een rijke historie waarin we al meer dan 350 personen mochten verwelkomen!

Nieuws

Wij proberen van iedere vereniging zoveel mogelijk nieuws te plaatsen. We ontkomen er natuurlijk niet aan dat de ene vereniging meer nieuws genereert dan de andere, maar ook jij kan ons daarbij helpen! Met betrekking tot het nieuws kunnen wij het voetbalpodium zijn voor ieder elftal, dus ook jouw nieuws is bij ons van harte welkom!

Al het nieuws, van de pupillen tot en met de senioren, dames of heren, wij plaatsen het zo snel mogelijk. Jouw item of verslag stuur je naar poldercupnieuws@gmail.com

Poldercup Member

Ook de bezoekers van onze website worden niet vergeten. Sinds enige tijd bieden wij hen de mogelijkheid om Poldercup Member te worden. Voor een bedrag van €12 per jaar ontvangen onze members een persoonlijke lidmaatschapspas waarmee zij gebruik kunnen maken van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen welke worden aangeboden door partners van de Poldercuptrofee. 

Poldercup Historica

Met name onze oudere bezoekers mogen een graag een kijkje nemen bij onze Poldercup Historica. Met ongeveer een huidige 3000 afbeeldingen uit het verleden van voetballend Noordoostpolder, is er menig zolderkamer of bestuurskast overhoop gehaald. Een aanrader als men op zoek wil naar een stukje nostalgie. 

PROGRAMMA

Week: 08
FLEVO BOYS 5-4 wns SVBO
S.C.BANT 1-2 HARDENBERG
SDC PUTTEN 3-2 FLEVO BOYS
S.V.URK 1-3 wns HZVV
F.C.KRAGGENBURG 2-5 VV STEENWIJK
S.C.EMMELOORD 1-1 LEMELERVELD

Contact

Nieuws:poldercupnieuws@gmail.com
Dames:poldercupdames@gmail.com
Talenten:poldercuptalent@gmail.com
Poldercup TV:poldercuptv@gmail.com
PC Member:poldercupmember@gmail.com
Oude foto's:poldercuphistorica@gmail.com
1 Tweetje met:1tweetjemet@gmail.com

FacebookHoofdsponsor: