SPEELSTIJL POLDERCUPTROFEE

Alle spelers, topscorers en talenten van de 13 “eerste elftallen” in de Noordoostpolder en Urk, worden tijdens de competitie wekelijks beoordeeld door rapporteurs en trainers. De gehele competitie zal op deze website te volgen zijn waar je:

De verschillende klassementen, de laatste beoordelingen, het elftal van de week / huidige selectie poldercuptrofee, het meest recente nieuws m.b.t. de verenigingen, foto’ s van alle spelers en trainers, en de diverse linken naar de voetbalverenigingen kan vinden.                                                                                      

 

Wie wordt er voetballer van het jaar?  Wie scoort de meeste doelpunten?  Wat zijn de laatste uitslagen?

Je gaat het allemaal hier vinden.. Hier krijgt de speler de kans zijn naamsbekendheid op voetbalgebied te vergroten. Staat hij aan het einde van het seizoen op het podium tijdens het voetbalgala? De weg er naar toe zal hier te volgen zijn.

 

De Poldercuptrofee streeft voor iedere speler een prestatie na op een zo hoog mogelijk niveau en hoopt middels de op welke wijze geschonken aandacht dan ook, bij te dragen aan een positieve input en motivatie. 

 

We hopen dat de site zal bijdragen aan waardering voor de spelers en de technische leiding, het bestuur en natuurlijk aan alle verenigingen in de Noordoostpolder. Sportieve competitie tegen elkaar! Aan het einde van het seizoen afgesloten met een avond bij onze hoofdsponsor Chez Marknesse waar de prijzen worden verdeeld onder de genomineerden. Met publiek en met elkaar…

PROGRAMMA

Week: 08
FLEVO BOYS 5-4 wns SVBO
S.C.BANT 1-2 HARDENBERG
SDC PUTTEN 3-2 FLEVO BOYS
S.V.URK 1-3 wns HZVV
F.C.KRAGGENBURG 2-5 VV STEENWIJK
S.C.EMMELOORD 1-1 LEMELERVELD

Contact

Nieuws:poldercupnieuws@gmail.com
Dames:poldercupdames@gmail.com
Talenten:poldercuptalent@gmail.com
Poldercup TV:poldercuptv@gmail.com
PC Member:poldercupmember@gmail.com
Oude foto's:poldercuphistorica@gmail.com
1 Tweetje met:1tweetjemet@gmail.com

FacebookHoofdsponsor: