ONZE VACATURES

(LEERLING) JOURNALISTEN

De Poldercuptrofee is een initiatief die ontstaan is in 2010. Door middel van een dynamische website en social media, brengen wij al het nieuws van zowel dames als heren die uitkomen voor de de 13 voetbalverenigingen in de Noordoostpolder. Naast het nieuws, het programma en de uitslagen, zijn er diverse klassementen te volgen op de website zoals de speler van het jaar, het beste talent, de beste keeper en de topscorer.

 

Inmiddels kunnen we zeggen dat we met betrekking tot de verslaggeving van het dames en herenvoetbal in de Noordoostpolder, nadrukkelijk aanwezig zijn. Natuurlijk willen wij graag tijdig al het voetbal gerelateerde nieuws plaatsen zodat de bezoekers van onze website continue op de hoogte blijven en zo nu en dan getrakteerd worden op enkele mooie interviews.  

 

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste personen die mee willen werken aan de productie van redactionele items ten behoeve van onze website. Dit mag natuurlijk omdat het je hobby is, maar natuurlijk ook omdat je een opleiding journalistiek volgt. Ben jij een liefhebber van de voetbalsport en vind je het leuk om wedstrijden te bezoeken en spelers en trainers te interviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur dan een mail met je gegevens naar voetbalnoordoostpolder@gmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

De Poldercuptrofee is een initatief die gebasseerd is op sponsors en vrijwilligers.

Drie keer per jaar komen wij daarom met deze sponsors en vrijwilligers bij elkaar om onder een hapje en een drankje gezellig bij te praten. 

REPORTAGE MAKERS

Vind jij het leuk om met de camera en je collega verslagen te maken bij de verenigingen?

Spelers, trainers en bezoekers te interviewen?

Jouw eigen reportage te maken van die dag? 

Dan kan je je bij ons helemaal uitleven! 

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar voetbalnoordoostpolder@gmail.com

 

SOCIAL MEDIA

Ben jij handig met social media zoals Twitter en Facebook en vind jij het leuk om deel uit te maken van ons team? Dan ben jij van harte welkom! Op een geheel eigen wijze mag jij je invulling geven aan deze nieuwe vorm van communicatie!

NIEUWS

Met 13 heren- en 8 deelnemende damesselecties is er veel nieuws te verzamelen. Wie heeft er veel gescoord? Wie is langdurig geblesseerd? Welke vereniging draait niet zo lekker of welke juist boven verwachting?

Kortom, genoeg nieuws! Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste collega die dit nieuws graag wil verzamelen en plaatsen op onze website..

 

VERWERKING CIJFERS

Als alle cijfers in het weekend door rapporteurs en trainers zijn ontvangen, dan is het weer tijd om deze te verwerken in de door ons bijgehouden klassementen. Als alles weer is verwerkt, plaatsen we deze natuurlijk zo snel mogelijk weer op de website! Vind jij het leuk om ons een handje te helpen? Dan zijn wij erg blij met jou!

PROGRAMMA

Week: 08
FLEVO BOYS 5-4 wns SVBO
S.C.BANT 1-2 HARDENBERG
SDC PUTTEN 3-2 FLEVO BOYS
S.V.URK 1-3 wns HZVV
F.C.KRAGGENBURG 2-5 VV STEENWIJK
S.C.EMMELOORD 1-1 LEMELERVELD

Contact

Nieuws:poldercupnieuws@gmail.com
Dames:poldercupdames@gmail.com
Talenten:poldercuptalent@gmail.com
Poldercup TV:poldercuptv@gmail.com
PC Member:poldercupmember@gmail.com
Oude foto's:poldercuphistorica@gmail.com
1 Tweetje met:1tweetjemet@gmail.com

FacebookHoofdsponsor: